dimarts, 24 de maig del 2011

Últim dia a l’aula d’acollida i reunió amb la psicopedagoga

El final la Maria ha marxat aquesta setmana a Ucraïna a fer els exàmens del seu país.

Va parlar la psicopedagoga del centre amb la seva mare i ella per tal de poder parlar d’aquest tema. La psicopedagoga després de valorar la situació de la Maria, les seves notes i els seus interessos va considera que era positiu per ella que marxes a Ucraïna per poder treure’s la titulació d’educació bàsica.

La Maria es troba vivint aquí Catalunya per motius de feina dels seus pares i tenen intensió de tornar amb el temps el seu país. Si la Maria no anés a fer aquests exàmens i no es treies la titulació, els estudis i el títol d’Espanya no li servirien per poder fer una carrera a Ucraïna. Per aquest motiu es va considera que era important que hi anés.

Com la Maria només faltarà a les tres últimes setmanes de classe, que normalment hi ha moltes sortides, no es perdrà gaire matèria, a més a més, les assignatures són avaluació continuada i ja ha fet la majoria d’exàmens. Només ha hagut de fer com a extra entregar uns exercicis i treballs d’algunes assignatures determinades. I el treball de síntesis no passa res si no el fa.

La Maria a millorat molt del principi de curs a ara. Ja que el començament del curs li constava molt expressar-se en català i ara pot explicar-te la majoria de coses. També en seu expedient acadèmic s’ha notat la millora, ja que a començament del curs tenia gaire bé totes les assignatures suspeses, el segon trimestre només li van quedar dues (no eren les llengües) i a l’últim trimestre pot ser que no li quedi cap.

Estic molt contenta del seu avanç!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada